Heidi Montag


Vi vet alla att kärleken kan vara blind ibland.. men för Spencer Pratt måste den vara döv också! Under en intervju med MTV sa Spencer nämligen att hans nya fru och The Hills-kollega Heidi Montag (Pratt) är den nya, moderna Michael Jackson! När reportern påminde Spencer att värna om Michaels död sa Spencer: "Jo fast det är som om Michael Jackson, som är i himlen nu, ha skickat ner sin ande till Heidi och det är därför hon sjunger så fantastiskt bra!" Vi skulle inte tro det Spencer! (Källa Posh24: )





Vad tycker ni, sjunger hon bra?

tillbaks

Sorry, datan har laggat och inte fungerat på ett tag! men vi är tillbaks nu :D!

Paow&Dessie


Första bilden är på Paulina & den andra är på Dessie. Har dom bytt ut sina ben med varandra? Paulinas ser inte alls ut som dom brukar göra, På den andra bilden ska det föreställa DESSIES ben, men jag tycker att det ser ut som Paulinas, och på den Första bilden är det Paulinas ben, men jag tycker det liknar Dessies! Tänk efter nu, tycker inte ni det ? om inte, vad tycker ni!

Kissie och Dessie..



Källa:Dessie

Ja, såhär står det: ''Beställde hem den nya koftan som kommit in i ljus-rosa! I love it! Alla andra som köper den är så wannabe mig, och tror inte ni också att den fula ankungen(Kissie, som hon syftar på) också kommer att köpa den här nu..? SUCK hon älskar min stil..'' Lilla Desirée, din iqbefriade potatis, Kissie har faktiskt den här tröjan och hade den långt före dig! och jag har också en sån här, så Dessie du är wannabe mig! Stackars lilla flicka som inte vet någonting.


Här är då Kissie och hennes tröja som är en liknande variant som också är från Gina Tricot! Dessie kanske syftade på att Kissie skulle köpa en Ljus-rosa, men jag tror inte att hon syftade på det!



Dessie & Kissie




Ja här var då en utav Dessies outfits! Kolla noga!



Sen ser vi Kissies outfit! Ser ni någon likhet i det?

redigering pågång dessie



Är det bara vi eller någon mer som tycker att hennes ben ser redigerade ut och väldigt smala! om man kollar på andra bilder då hennes ben syns så ser man att hon har mycket tjockare lår! såhär smala lår har Paulina, och Paulina är smalare än Dessie!


Ja den andra bilden så ser ni ju, Redigerat eller inte redigerat?


Kommentarer A Lá Kissie


Källa: Kissie

Kollade igenom några kommenterar, och här hittade jag två intressanta! Ja, kommentarerna säger allt! Ut med silikonet i näsan och in i bröstet istället right? vi ska inte sitta och snacka om hennes näsa nu.. för dom flesta vet ju hur den ser ut!

Kissie DÅ & NU!



Är det verkligen samma tjej på båda bilderna? ja det är det.. och det är Kissie! Ser ni hur söt hon är på den första bilden, helt naturlig.. Nästan inget smink och inget sönder blonderande hår..



till skillnad från nu.. Vad har hänt med dig? du är 18 år och beter dig som en omogen 14 åring.. Ska du alltid se ut såhär? okej att vara Fjortis när man är vid 14-16 men när man är 18? i mean grow up!

hemliga J? neej..



Läste igenom Kissies gamla inlägg, och då var den här bilden med och där stod det '' Här är min hemliga J '' riktigt snygg kille om vi ska vara ärliga.

Kissie - ''äger på photoshop'' Or not!



HAHAH kissie kan du inte bättre? du måste nog lära dig redigera bilder ordentligt.. Man ser tydligt att du försökt göra dina ben smalare, du har redan smala ben så varför göra dom smalare?


Oj Kissie har visst tagit bort denna bild men inte dem andra :O ojoj, hon insåg visst att bilden är otroligt skrämmande och att hon photoshopat lite fel, bättre lycka nästa gång kissekatten

Paulina mjaou



Paulin utan mascara :D, sjukt söt! mycket mycket sötare sådär än massor utav lager mascara.. Go for it girl..

Tårgasbomben



dålig uppdatering jag vet, men idag har jag och mina kompisar varit på Ung och på The Voice, vi har annat att göra också! som tur var så var vi inte där då detta hände!! ''Tårgasbomben'', sån tur hade vi! vi som trodde att detta skulle hända Kissie... men iallafall vi lever och finns vid liv här!


Kissie



Ja dom ser ju väldigt lika ut! kanske släkt eller något?

Thaha



Suddig bild men skit samma! Haha allvarligt, nej vi kanske inte har lika många besökare som Kenza,Kissie och dom har ? och? många läser våran blogg för skojs skull! och snälla varför skulle vi ge upp för? du är bara för omogen kisen..

kissie och amir fight!



Hahahahahahah, patetiskt utav Kissie att skriva sådär om Amir.. Dom var ju som tajtast förr ? och nu sitter hon och skriver skit om Amir som inte gjort henne ett skit, och Alexandra är bara avundsjuk right? Kommer bloggfighten fortsätta eller kommer dom bli vänner igen?

dessie fjorre





Dessie från fjortis, till fjortis? eller vadå!? är hon fortfarande fjortis? hon var iallafall extremt fjortis :O fruktansvärt! kan man tro att det är samma tjej på båda bilderna?

Kissie - Ahsley



TYCKER F*N ATT ALEXANDRA ''KISSIE'' NILSSON LIKNAR ASHLEY TISDALE LITE GRANN?! INGEN ANNAN SOM HÅLLER MED ELLER? KANSKE INTE NÄSAN SÅ MYCKET, DET DOM PÅMINNER OSS OM VARANDRA.

piinsamt dessie



HAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA, så jävla bäst! Dessie får tårta i ansiket utav Linn Brodeson som bor på Ekerö och går i Träkvista skolan för er alla som vill veta det..

Här får ni en film snutt på Dessie med tårtface ;) enjoy..

Ja? hur är det..

Hej, vi har inte haft tid att blogga på ett tag vi har haft fullt upp! Men nu är vi tillbaks iallafall!

Alla skriver skit om varandra i sina bloggar, paulina,kissie och dessie skriver skit om varandra! är som avunsjuka på varandra? är Kissie avis för att Paulina umgås så mycket med Amir, umgås Paulina med Amir för att bli mer känd eller helt enkelt för att göra Kissie sur, Dessie är iallafall ute hur hela cirkeln så henne bryr vi oss inte ett dugg om, bara att hon ser ut som en misslyckad flodhäst or something like that!

Paow&Amir VS Dessie&Amir



Paow & Amir VS Dessie & Amir. Vem passar mest ihop med Amir? själva tycker vi Paow&Amir, seriöst Paow är så mycket bättre och sötare, kolla bara på Dessie hur hon ser ut herregud! Go Paaaaaaaaaaow (y)

dessies nya ''bästisar''



Ja vad har man att säga om detta?
jo direkt när jag såg det så tänkte jag WTF!! stackars Alexandra, fuck alla andra? så fuck åt Alexandra eller vadå? tror du att du är bästis med steffi och Amir bara efter en kväll eller?! nej du är dum i huvudet..

fejk igen!



Ja ni ser ju där jag har ringat in! att hon har suddat... Hon som påstår att hon är ''perfekt'' men lilla gumman, du visar bara att det inte finns något på dig som är perfekt, hela du är fan fejk, dina läppar,ditt blonderande hår och snart dina bröst... Ja man mer finns det att säga..

bild från Kissie

Norrköping HERE WE COME!

Nu ska vi åka till Norrköping till mitt Landställe, vi kommer självklart ha data med oss! men vi kommer tyvärr inte använda den så ofta,men medans vi är borta får ni läsa andra skvallerbloggar men glöm aldrig våran! så kommer vi tillbaks om 3 dagar och då blir det skvallerskavaller all the time! men det kommer kanske bli 1 eller 1 inlägg per dag. Men vi hörs snart och hoppas ni kommer ha det lika bra som vi kommer ha det Kyssar

nytt

Kissies vän Misshandlad inatt!

Ja några skvaller bloggar kom före med att berätta det, men skitsamma! Tjejen sparkade Kissie på benet för att hon hånlog mot henne. & Vad hände med Claudia? läs vidare här

Dessie har en beundrare WOW! haha



Okej? ni kanske inte ser vad det står i inlägget men såhär står det

 '' Desiree Nilsson är fan den finaste människan som finns hon är så jävla skön, alla som tycker att hon är en ful fjortis har så jävla fel jag vill se ut som henne och ha hennes liv! hoppas hon läser detta och förstår att jag avgudar henne. D e s i r e e d u ä r m i n i d o l ''

Nej men oj Dessie, du har en beundrare som vill vara precis som du och hon vill bli lika ful som du :O och ha din potatis näsa?!!! men hon kanske skulle göra en näsoperation... Ja Desirée den första som beundrar dig GRATTIS potatis!

småbloggare

Tänkte berätta om en till småbloggare.. Cassj som hon är känd för, också kallad för Blondie som många kallar henne.
Har hon en ny kille igen? hade hon inte J,J och nu G? och ja jag vet hur hon och hennes kompis Roshin var förut eftersom jag vet vilka dom var riktigt kaxiga typer var dom, hon själv erkänner att hon vart en Bitch och att hon aldrig kommer vara det och att hon bara strulade runt förr och nu har hon ett seriöst förhållande men hur ska det gå för blondie med det här förhållandet kommer hon att klara det eller sumpa det?! men hennes förra med J höll ganska länge men hon säger att hon inte älskade honom så det här blir det Första seriösa förhållandet med någon som hon älskar?! eller vad tycker ni.. Från att vara bitchig,fjortis och player så har du blivit lite bättre men vad vet jag?! som inte känner dej men jag vet att du var en bitch,player och fjortis.. Sumpa inte ditt förhållande nu annars måste du nog gå tillbaks till strulandet ''playeriet''



(tryck på bilden för att komma till bloggen)

Länkning!



Här får du (Ni) en länkning :D värt att läsa en jätte söt blogg  , tack för länkningen vi fick utav er tjejer!  (Klicka på bilden för att komma till deras blogg)

dessie är för mycket



Come on Dessie?!
'' tjejer som går runt med Jeans och en vanlig munktröja''
klart att det är en stil? du själv har gått runt med din rosamjukisdräckt på stan, så varför håller du på för? så om man har jeans och en tjocktröja/munktröja så är det trash? det är det absolut inte, väx upp förfan.. ska man gå till stan med shorts där man ser arslet och ett linne där man ser magen och brösten eller? är det stil eller? lite väl slampigt.. men eftersom du är ''Känd'' för att vara en bitchig slampa så förvånar det inte oss att du går runt så!

Tummen upp för jeans och Munktröja
Tummen ner för Shorts som man ser arslet och linnea där man ser magen

Källa: Dessie

paow



Paulina ''Paow'' är den bästa av dom 3 blonda bloggerskorna Kissie o Dessie, så tycker vi mest om Paow! hon är en söt och rolig tjej, hon är mycket mognare än kissie och dessie, dessie är nog omognast utav dem alla tycker vi! men Paow skrev såhär på sin hiss/diss lista



Ja vi alla vet ju att hon syftar på kissie-mjaou eller hur? Det är sant det hon säger, Kissie som är 18 år och fortfarande fjortis som är så 2007,hon får inte nog och att säga till andra på stan som är yngre än vad hon är, att säga att dom är fjortisar är så omoget när hon själv är en och är 18 bast, det är omoget och du borde skämmas...

småbloggaren

Tjejen som missbrukar sina läppar med Rosa läppstift, hon har typ Dessie som förebild och hon är otroligt fjortis enligt oss! vi har våra åsikter och ni era, vi säger bara vad vi tycker! men erkänn lite att tjejen missbrukar Rosa läppstift nästan mer än vad Dessie gör, och försöker Nora bli vän med Dessie, sorry kisen men Dessie läser inte din blogg och kommer aldrig vilja bli din vän heller! hon tjatar ju om att hon inte har så många läsare,här får hon ju en länkning utav oss och lite mer besökare,om ens någon vill klicka på bilden! och hennes inlägg om ''Kan man kalla mig blond tro?'' haha vadå blond? inte ens i närheten tjejen... Har har ni en liten småbloggare som ni kan spana in...


piiiiinsamt!

(Dessie) : hej det är den stora *snygga* bloggaren ''som är wannabe Kissie här!!''
(vi): hej asså vi bara älskar din blogg *host*
(Dessie) : Det är klart ni gör små stalkers
(vi): alltså min kille gillar dina upppushade bröst synd att dom inte är så stora på riktigt,han blir ju bara besviken! synd för dig och tur för mig som har riktiga stora boobs och jag behöver inte trycka upp dom!
(Dessie) : mina bröst är naturliga och du är äcklig
(vi) : ja du är äcklig?
(Dessie) : Sluta ringa mig har ni inget liv eller?????        *:@* * AAARG*
(vi) : Klart vi har ett liv annars skulle vi inte sitta och bomba din mobil?
(Dessie) : i know you love me!!!
(vi) : We know we hate you
(Dessie) : jag vet att ni älskar mig annars skulle ni inte sitta och ringa mig
(vi) : och du har inget liv som sitter och svarar och tror att du är så jävla snygg och bäst, det ända vi gör gumman är att terra din mobil satt du blir irriterad the only thing! and we are the ONE&ONLYS, du är the ONE&LOOSER
(Dessie) : Jag är en hora hejdå!!

*KLIIICK* - Oj hon började visst gråta pinsamtpinsamt Dessie! Skulle hon säga Höna eller råkade hon säga Hora? eller skulle hon säga att hon har en Potatis Näsa?

Tro oss vi har ett liv, men vem sitter inte och busringer henne och irriterar henne?


paow



Kära bloggläsare, Paulina som brunett? skulle inte tro det hon är så mycket finare i blont hår och tycker hon har rätt i att hon ALLTID SKA HA BLONT! eller vad tycker ni brunett VS Blondin ?

diaree

Man får hela tiden höra ifrån Dessie om att alla busringer henne och hon säger att alla ''älskar henne'' som nu inte är sant, jag lovar att halva av befolkningen som läser hennes blogg hatar henne! hon måste bara förstå det själv, jag tror faktiskt att hon vet det själv, eftersom hon själv säker att hon ''leker/spelar'' i sin blogg och inte är sig själv, alltså kanske hon tar åt sig av alla kommentarer men vågar bara inte erkäna det, du som säger att alla är wannabe dig? du är ju wannabe barbie :O undrar vad Barbie säger om det hmm.. hon kanske borde ta ett snack med dig.





Här är våran *favorit dessie som är så snygg HOOOOOST*

välkommen till oss själva!

Tja alla snyggingar, bloggen håller på att fixas designen och sånt är ganska så konstig men en ny header kommer att komma lite senarre, kan ta lite tid!! men iallafall nu ska jag berättar lite om mig själv och min kompis

Vi har den här bloggen för att vi inte har något ''liv'', vi vill ha kul och vill vara lite oseriösa, vi vill irritera dom stackars små bloggoskarna, skriver om både dom som är kända och inte kända!! det kommer mest handla om Kissie,Paow,Dessie,Kenza och Blondinbella... Läser ni bloggen får ni ett gott skratt och hoppas ni läser vidare på bloggen! Vi är iallafall två tjejer som faktiskt har ett liv annars skulle vi inte sitta här och skriva..

RSS 2.0